Afscheid doet pijn #hva #YPPA

Afscheid doet pijn.

Het was zo’n mooie periode met de YPPA studenten! En het is ECHT waar, je gaat van deze jonge mensen houden. Ze komen terecht in je hart en daar blijven ze zitten. Alleen in de werkelijkheid zijn ze nu allemaal uitgevlogen, naar hun afstuderen en stages…..zo vliegensvlug naar de toekomst. En zo moet het ook! Ik ben heel trots op deze jonge mensen, deze YPPA studenten. Ik kijk uit naar onze YPPA REUNIE in het voorjaar ergens, bij PLLEK in Noord, waar we ooit begonnen.

De laatste dag was een feest. Ze hadden per groep een te gekke presentatie voorbereid. Genodigden waren o.a. opdrachtgevers van Knowledge Mile, OBA, Gemeente Amsterdam en Mapiq.

De Teaser….

We zaten met bier, wijn en hapjes in de Studio HvA en we kregen eerst een teaser…Teaser Knowledge Mile. Een MUST SEE! We werden meteen omver geblazen.

IMG_5726

Stad Amsterdam

Doel van de honors minor is dat de studenten iets betekenen voor de stad Amsterdam en ook iets achter laten. Dit hebben ze allemaal op hun eigen manier gedaan. Studenten van Mapiq team hadden een eindpresentatie gemaakt, zie video. Hier hebben ze al hun creativiteit en innovatie vermogen in meegenomen.

De studenten die voor de Gemeente Amsterdam een projectopdracht hebben gedaan, is veelbelovend. Ze hebben hun idee, tot prototype, tot echte test gerealiseerd en staan in de krant, zie artikel.

OBA is heel blij met de nieuwe Maakplaats 021 in Amsterdam Noord. De studenten hebben een heel bijzondere bijdrage geleverd aan de Maakplaats 021 Waterlandplein. Zie artikel.

Tenslotte heeft de groep studenten voor Knowledge Mile een bijdrage geleverd aan het LabFest met een houten bord, waarop de gehele Knowledge Mile in gegraveerd staat. Zie hieronder de foto. Zo kregen we een presentatie met laser show 🙂

IMG_5728.JPG

Een traantje..

Pink ik weg. Dank je wel lieve YPPA studenten! Ik heb genoten van je inzet, je motivatie, je hobbels en ruzietjes, je gelach, je gezelligheid, je vragen en jou als persoon! Tot snel in Noord!

Liefs Katja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s